Flyttet til fredag – Elverum

Flyttet til fredag

Da asken stengte luftrommet satt sju landslagsspillere fra BSK/NIF fast i Romania sammen med Elverums Marius Gullerud. Da ble BSK/NIF-laget "like lammet" som flytrafikken.

Alle kan lett forstå problemet for Oslo-klubben, og derfor har Elverums trener Christian Berge akseptert å flytte onsdagens planlagte kvartfinale i Oslo til fredag kl. 18.30 i Nordstrandhallen. Men returkampen går som planlagt i Elverumshallen søndag, 25. april kl. 18.00.

Med 2.800 kilometer foran seg hjem til Norge har Magnus Gullerud følge av følgende landslagskamerater på LM90 fra BSK/NIF: Simen Fredriksen, Stian Brevik, Lars Erik Sørli, Simen Strømberg, Christian O’Sullivan, Emil M. Sundal og Johannes Hippe. De to siste, Sundal og Hippe, sørget for 15 av lagets 29 mål da de besøkte Elverumshallen sist. Dessuten er Hippe den spilleren i Postenligaen som har scoret flest rene spillemål, 128 totalt som betyr i gjennomsnitt 6,4 mål per kamp.

Men nå er det usikkert om Hippe blir den samme trusselen i kvartfinalene mot Elverum, Dessverre brakk 19-åringen nesa i den første kampen i Romania på fredag, og det er derfor usikkert om klubben får på plass godkjent maske og legene tillater at han spiller. Det er i såfall synd for den fargerike unggutten – og for publikum.