Fredag første hinder – Elverum

Fredag første hinder

BSK/NIF har fått spillerne hjem og på plass til kvartfinalespill i Nordstrandhallen. Oslo-laget sto nesten ribbet for spillere og da hadde ikke Christian Berge problemer med å akseptere ny kampstart fredag kl. 18.30.

Fire av BSK/NIF sine faste spillere satt fast ute i Europa etter landslagsspill, akkurat som Elverumstrioen Magnus Gullerud, Erik Toft og petter Øverby. Med to døgn i buss hjem ble det vanskelig å kreve at spillerne skulle være klare til spill på onsdag. Derfor ble det utsettelse.

Tre av kvartfinalene gikk som planlagt onsdag kveld. Fyllingen beseiret Drammen med god margin, 38-29, mens Follo vant 33-31 over Runar og Stord klarte 32-29 mot ØIF Arendal i det første oppgjøret. Akkurat som Elverum blir det returoppgjør søndag for samtlige lag, og det beste laget etter to kamper møtes igjen helga etter til finalespill i Drammenshallen. Akkurat nå ser det ut for at det er arrangørklubben av finalekampene i Drammenshallen, Drammen, som har den tøffeste utfordringen etter nederlaget for bergenserne.

Skal Elverum ta seg videre må de legge grunnlaget i Nordstrandshallen. BSK/NIFs unge spillere har en fantastisk evne til å fullføre kampene. Elverum har erfaringer fra oppgjørene mot Oslo-klubben på at de møter et lag som aldri gir opp. Derfor må kvaliteten og intensiteten være på topp til sluttsignalet går.

Elverum sliter med et par skader. Det usikkert om Leonel Ojala rekker kampen etter at han tråkket over på treningen mandag, mens Lars Nordberg fortsatt sliter med strekk og måtte ta det rolig på treningen onsdag på grunn av magesmerter.

Spennende blir det, som vanlig mot BSK/NIF.