Må reise seg søndag – Elverum

Må reise seg søndag

Møtet med BSK/NIF i Nordstrandshallen må spillerne bare glemme. Det meste gikk galt. Nå må de rette fokus mot det de SKAL gjøre og ikke alt som gikk galt fredag.

For det var ikke mye igjen av det spillet Elverum viste i avslutningskampene i serien, og det Christian Berge har fått frem på treninga i det siste. Det så nesten ut som de trodde dette skulle bli en enkel oppgave siden BSK/NIF måtte spille uten Johannes Hippe, 19-åringen som har satt inn flest spillemål i Postenligaen, og i tillegg sin andre langskytter, Simen Strøberg.

Litt enkelt: Elverum lykkes ikke i angrep. Lagspillet var helt fraværende, og det spillemønsteret Christian har terpet og terpet kom aldri i gang. Men Elverum satte like vel inn 32 mål, nok til å sikre seier, men da krever det litt mer av spillerne i forsvar.
Mot BSK/NIF «jobbet» hver enkelt for seg sjøl, uten å bistå hverandre sidelengs. Avstandene ble store og BSK/NIF visste å takke for tilbudene.

Derfor ble hele 22 scoringer av lagets 33 mål satt inn for 6-meteren, 9 på innspill til strek og resten gjennom den åpne «dobbeltdøra» i forsvar. Resten fordelte seg på 4 straffemål  og 7 fra 9-meteren.

Søndag avgjøres det i Elverumshallen.  Marginene etter den første kvartfinalen er så liten at det best kan beskrives med at vinneren fra denne kampen vil få reisebilletter til finalespillet i Drammenshallen påfølgende fredag og lørdag.

Spennende blir det, så nå er det bare å rydde plass til et besøk i Elverumshallen på søndag, innen kl. 18.00. For laget skal vi ha til Drammen!

Kampfakta

BSK/NIF – Elverum 33-32 (11-14)

Kvartfinale sluttspillet

Tilskuere: 537

Mål, Elverum: Lars Nordberg 9, Morten Post 8, Kjetil Aanestad 5, Ari Stefansson 3, Steffen Stegavik 2, Alksander Børresen, Karl Bjørkmann, Leonel Ojala, Sigmund Høye og André Lindboe ett hver.

Toppscorer, BSK/NIF: Fredrik Lundgren 9.

Utvisninger, Elverum: 4 x 2 min. og 1 x rødt kort. BSK/NIF: 4 x 2 min. og 1 x rødt kort.

Dommere: Tor Brede Launes og Morten Isachsen.