Til Drammen – uten tvil – Elverum

Til Drammen – uten tvil

Det ble etter hvert enveiskjøring i den andre kvartfinalen mot et svekket BSK/NIL. Flere nøkkelspillere var satt ut av spill, men uansett gjennomførte Elverum en kamp  som ga selvtillit foran finalekampene fredag og lørdag.

Selv om BSK/NIF var sjanseløse i returoppgjøret i Elverumshallen så er vi i Elverum de første til å gratulere våre gamle klubbkamerater, Per Refseth og Anders Lund, med resultatene de har klart sammen med BSK/NIL. De var nederlagsdømt av de fleste i Postenligaen, men de svarte med 5.plass i serien. I tillegg kan de feire mesterskap til både G18 og G16 i Norge.

Da får de heller glemme det som skjedde i Elverumshallen, for der ble det etter hvert rene enveiskjøringen. De hang med de første 15 minuttene av kampen, frem til 8-8, men da ble det takk og farvel. Bedre ble det ikke for gjestene da «limet i laget», Henrik Eriksen, mått ut på grunn av skade.

For Elverum var det mest positive at laget gjennomførte kampen, holdt konsentrasjonen oppe, og ikke falt for fristelsen til å slakke ned på tempoet. Det er slik et topplag må prestere, uansett motstander.

Sammen med Fyllingen, Runar og ØIF Arendal er Elverum klare til semifinale på fredag med finale eller bronsefinale dagen etter, lørdag 1. mai, i Drammenhallen. Hvem Elverum møter i semifinalen trekkes mandag.

Kampfakta

Elverum – BSK/NIF 44-21 (21-13)

(Elverum videre med 76-54)

Mål, Elverum: Sigurdur Ari Stefansson 9, Karl Bjørkmann 8, Lars Nordberg 7, Kjetil Aanestad 5, Leonel Ojala 4, Morten Post 4, Steffen Stegavik 3, Andre Lindboe 2, Magnus Gullerud 1 og Morten Nergaard 1.

Toppscorer, BSK/NIL: Fredrik Lundgren 5.

Utvisninger, Elverum: 1 x 2 min., BSK/NIF: 5 x 2 min.

Tilskuere: 690.

Dommere: Rune Kristiansen og Øyvind Togstad.

U