Gull – sølv – bronse – Elverum

Gull – sølv – bronse

Elverum dro til Drammen for å ta gull i Sluttspillet, men Runar ville det annerledes i semi'n. Derfor ble det bronsefinale mot Arendal og seier 27-26. Nå har Elverum en av hver, gull, sølv og bronse, etter en fantastisk sesong.

Christian Berge hadde det ikke enkelt mot Runar, og allerede førr kampstart var utfordringene enda større for Elverums-treneren. Lars Nordberg slet med skader og måtte stå over. Det samme gjaldt Morten Post, og når Steffen Stegavik i tillegg dro opp igjen skulderskaden mot Runar så ble det ikke enkelt å komponere laget. Men heldigvis, Steffen trosset smertene og gjennomførte kampen.

Strekspilleren Magnus Gullerud ble kantspiller i angrep, og Erik Toft fikk spilletid som venstre bakspiller, mens Sigmund Høye kom inn etter at Leonel Ojala dro på seg sin tredje utvisning og måtte forlate banen i begynnelsen av 2. omgang.

Elverum startet respektløst og spilte seg til en 6-2-ledelse før Arendal kom i gang og fulgt Elverum til siste spilleminutt. Men Elverum ga seg ikke og tok seg sin tredfe medalje i sesongen, bronse, den eneste valøren laget manglet i denne sesongen, – i tillegg til en prispremie på 50.000 kroner.

Beste spiller for Elverum ble Magnus Gullerud, mens Arendal-keeperen Brede Olav Pedersen, fikk bestemannspremien for sitt lag.

Kampfakta

Elverum – ØIF Arendal 27-26 (14-12)

Bronsefinale, sluttspillet

Tilskuere: 645

Mål, Elverum: Henri Auer 5, Magnus Gullerud 4, Erik Toft 4, Karl Bjørkmann 4, Sigurdur Ari Stefansson 4, Steffen Stegavik 2, Kjetil Aanestad 2 og Leonel Ojala 1.

Toppscorer, ØIF Arendal: Harald Johnsen og Knut Martin Johnsen 6.

Utvisninger, Elverum: 5 x 2 min, 1 x rødt kort. ØIF Arendal: 6 x 2 min., 1 x rødt kort.

Dommere: Lars Jørum og Kim Rune Stenhaugmo