Toppscorer i EM-kvalik – Elverum

Toppscorer i EM-kvalik

Norge LM92 var allerede klare for EM før de avsluttet mot Island. Dermed gikk Norge, med Elverums-duoen Erik Toft og Petter Øverby på laget, ubeseiret gjennom EM-kvalikken i Belgia.

I avslutningskampen ville ikke Island slippe taket på Norge. Hver gang Norge fikk en luke kom de tilbake, men mot slutten rev nordmennene seg løs og vant 35-30 med Erik Toft som toppscorer og 10 mål for Norge. Dermed er laget klar for EM i Montenegro i august.

Kampfakta:
Norge – Island 35-30 ( 16-15 )
Hall de laCET, Belgia.
Tilskuere: 220
Utv: Norge 2x2min, Island 3×2 min.
 
Norske målscorere:  Simen Fredriksen Bækkelaget SPKL 3; Vetle Eck Aga Bodø HK 3; Erik Toft Elverum HB 10; Harald Reinkind Fyllingen HB  1; Eivind Tangen Fyllingen HB 9; Henrik Jakobsen Fjellhammer IL 4 ; Stian Brevik Bækkelaget SPKL 4 ; Tobias Glemming Fram IF  1.
Toppscorer Island: Svein Sveinsson med 6 mål.

Norge startet med solide 42-15 over vertsnasjonen Belgia før de fortsatte med 33-25 over Ukraina.