Finne vurderer Elverum – Elverum

Finne vurderer Elverum

Andreas Rönnberg, på bildet sammen med datteren Isolde, er på veg til Elverum om noen dager, i hvert fall for å se på forholdene sammen med familien, melder Østlendingen i dag, tirsdag. Andreas Rönnberg och hans dotter Isolde ser fram emot att åka tillbaka till Teneriffa. (FOTO: www.vastranyland.fi)

Finske Andreas Rönnberg er opptatt med prekvalifisering for VM for Finland de neste dagene, men i løpet av neste uka KAN Elverum ha klart om 26-åringen tar med seg familien og flytter til Elverum.

Han kan spille både venstre bakspiller o midtspiller. og den siste sesongen har spilt for for 2. divisjonsklubben Tres de Mayo på Teneriff etter spill i spansk 1.divisjon for Balonmano Huesca.

– At jeg vender tilbake ril Tres de Mayo, som jeg spilte for i sesongen 2007-2008, er nærmest en reserveløsning, sier han til den finske avisen Västra Nyland sin nettavis, og forklarer om mange problemer som gjorde at han valgte å forlate klubben i fjor høst, og fortsetter: – Jeg hadde kommet langt i forhandlingene om spill i øverste serien i Spania, men dessvere stoppet det hele på mållinjen.

Derfor ble det en mellomsesong i sin gamle klubb, men ambisjonene og målsetningen for bakspilleren er fortsatt de samme.

Dermed åpner det for Elverum, som kan få en kvalitetsspiller etter Christian Berge sine ønsker, Dessuten får finnen sjansen til å være med på å bygge videre i en klubb som har lagt bak seg en sesong med cup-gull, serie-sølv og sluttspill-bronse, og ikke minst muligheten til å vise seg frem når Elverum senhøstes møter europeiske toppklubber i Cup-Winners-Cup.