Lykke til, Kalle! – Elverum

Lykke til, Kalle!

Nå har den populære svensken tatt turen hjem til Sverige. Nå skal Karl "Kalle" Bjørkman ta utfordringene på høyrekanten for eliteserieklubben H43.

Sjøl skriver Kalle på sin egen hjemmesida at han har hatt 2 fantastiske år i Elverum, ja, faktisk de to beste i hans liv. Noe av den samme smaken har han sådd inn i håndballmiljøet i Elverum, ikke minst hos supporterne.

Første året han var her ble han kåret til seriens beste høyrekant, akkurat som Morten Post ble på venstrekanten. Den sesongen fikk han også med seg cupfinalen i Oslo Spektrum. Det ble sølv det første året, men han fikk med seg NM-gullet sesongen etter i tillegg til sølv i serien og bronse i sluttspillet. Sa 26-åringen har bagasjen full etter bragdene med Elverum i Norge.

Les hva Kalle sjøl sier HER