Elverum til finalen – Elverum

Elverum til finalen

Elverum lykkes igjen i Skjærgårdslekene. Nå er de klare for finalen etter 23-21-seier over Follo.

Motstander i finalen er Haslum som spilte i samme innledende pulje som Elverum. Lørdag vant Elverum 32-30 over Bærums-laget i puljespillet, men nå er det ny kamp og finale.

Etter mange tunge treningsøkter er denne turneringen starten på å spille sammen Elverum, og denne første testen har gitt mange gode svar på hvor laget står for Christian Berge. Mot Follo ble det en bra gjennomført kamp, laget hadde en 6-målsledelse, men rotet det til i forsvar før pause, og noe av denne svakheten tok lagert med seg i starten på andre omgang. Men laget samlet seg og det ga finaleplass.

Mål for Elverum: Andreas Rönnberg 9, Ari Stefansson 4, André Lindboe 3, Aleksander Børresen 3, Magnus Gullerud 2, Kjetil Aanestad og Erik Toft ett hver.