Haslum slo tilbake – Elverum

Haslum slo tilbake

Det hjalp ikke at Elver beseiret Haslum i innledne runde, foir i finalen slo de tilbake og vant 38-21.

Christian Berge valgte å spare på de mest rutinerte og de som slet mest med småskader. Derfor fikk ungguttene sjansen fra avkast mot det topprutinerte mannskapet til Haslum. Aleksander Børresen og Leonel Ojala kom inn etter hvert men det det ble solide 38-21 til Haslum, mens Erik Toft ble toppscorer for Elverum med 5 mål.

Elverum fikk det optimale ut av sine første kamper på vegen mot årets serie. Det ble seier, seier, seier, seier og tap i den siste kampen i Skjærgådslekene. Den første smaken for spillerne må være at de har noe trygt på plass, mye bra å utvikle videre, og sjølsagt noe som kan heve laget ytterligere.

Elverums mål:

Erik Toft 5, Kim André Rinnan 4, Truls Fjeseth 4, Leonel Ojala 3, André Lindboe 3, Aleksander Børresen 2, Simon Wang Kjernlie 2 og Kjetil Aanestad ett.

Resultater: