Mye bra mot Bodø – Elverum

Mye bra mot Bodø

Elverum gjorde det meste riktig før pause, litt varierende etter sidebytte, men det ble en hyggelig time med årets lag og 32-26-seier i Elverumshallen.

Det var spennende å se det nye Elverums-laget i kamp, 4 uker før seriestart. Mange har falt fra, og noen ny er kommet til. Utenfra er rutinerte Andreas Rønnberg den enste, mens Chriatian Berge har plusset på med talenter fra rekruttlaget for å fylle spillerstallen som har mye å forsvare i åretse serie.

Bortimot 200 ivrige supportere benyttet anledningen til å stifte bekjentskap med det nye Elverums-mannskapet. Spesielt var nok mange øyne festet til spiller nr. 9, Andreas Rønnberg, Elverums nye finske spiller som imponerte i Skjærgårdslekene. Dessuten var endelig Steffen Stegavik frisk nok til å spille ettet operasjonen i håndleddet. Og du verden: 2 glimrende playmakere som gjennom denne oppkjøringsperioden kan bli et av Elverums sterkeste våpen når de får enda litt spillererfaring med hverandre.

Etter pause forsvant mye av den gjennomført kvaliteten laget viste før pause, men samtidig benyttet Berge denne omgangen til å teste ut flere kombinasjoner og samtidig plusse på enda litt spillererfaring til de yngste. Elverums kanonskytter, Lars Nordberg, manglet tempo og har fortsatt et stykke igjen til den formen han bør være i etter det langvarige sykefraværet , men med den erfaring og kompetanse han besitter så vil han nok bruke de neste ukene bevisst.

Med Truls Moe Fjeseth er på rett kurs. Fem ganger testet han ut Bodø-forsvaret og keeperen, og fem gange fant ballen veien til nettmaskene. Endelig er Truls tilbake, ulykkesfuglen i laget gjennom de to siste sesongene. Dette fortjener han etter motgangen.

Kampfakta:

Elverum – Bodø 32-26 (18-11)

Mål for Elverum: Steffen Stegavik 7, Truls Moe Fjeseth 5, Sigurdur Ari Stefansson 4, Alksander Børresen 3, Lars Nordberg 3, Andreas Rønnberg 3, Kim André Rinnan 3, Magnus Gullerud 2, Simon Wang Kjernlie og André Lindboe ett hver.

Toppscorer, Bodø: Hampus Jildenbeck 7.

Utvisninger, Elverum: 2 x 2 min. Bodø: 1 x 2 min.

Dommer: Jo Are Johanessen.