Seier og mange mål – Elverum

Seier og mange mål

I den første kampen i puljespillet ble det seier til Elverum. Nå er det arrangørklubben Aranäs som kan avgjøre hvilken plasseringskamp Elverum spiller søndag.

 

I dagens andra match blev det ett rent norskt möte som Elverum tog hem till slut. Matchen var jämn hela första halvleken där lagen turades om att ta ledningen. Med någon minut kvar av halvleken står det 17-17 och Elverum gör två viktiga mål innan pausen. Den andra halvleken startar jämt men vid ställningen 25-26 gör Elverum 7 raka mål och punkterar matchen. Drammen jämnar ut siffrorna lite på slutet men det va aldrig någon fara för förlust.

Kampfakta

Drammen – Elverum 35 – 39 (17-19)

Mål for Elverum: Saurdur Ari Stefansson 7, Steffen Stegavik 6, Alexander Børresen 5, Andre Lindbo 4, Andreas Rönnberg 4, Kjetil Aanestad 4, Kim Andre Rinnan 3, Leonel Ojala ,2 Lars Nordberg 2, Truls Moe Fjeseth 1, Magnus Gullerud 1.

Mål for Drammen: Joakim Hykkerud 7, Göran Sörheim 7, Daniel Lindgren 6, Christian Spanne 5, Jan Richard Hansen 4, Bård Nordhagen 2, Simen Holm 1.

Utvisningar: Drammen  5 x 2  Elverum  0 x 2