Tap, – så vidt – Elverum

Tap, – så vidt

Så jevnt, så jevnt. Nå blir det oppgjøret mellom Drammen og Aranäs som avgjør hvilken plasseringskamp Elverum får søndag.

I den avgjørende kampen må Drammen HK beseire Aranäs, men ikke med mer enn 7 mål. Da er Elverum klar for finale mot FIF København. Med svensk seier er Elverum sikret plass om 3.-plassen, og motstander da blir et resansjeoppgjør mot siste års svenske mestere, Sävehof.

I oppgjøret mot Aranäs tettet Morten Nergaard igjen bakover og Elverum presterte framover før pause. Fredrik Teern var toneangivende for motstanderne i denne perioden, men lagene gikk til pause med alle muligheter åpne i den avgjørende omgangen. Svenskene forsøkte å stikke fra flere ganger, men Elverum bet seg fast, og i sluttminuttene så de fleste for seg norsk seier, men arrangørklubben avgjorde med seiersmålet 2 sekunder før full tid.

KAMPFAKTA:

Elverum – HK Aranäs 31-32 (16-17)

Mål for Elverum: Andreas Rönnberg 6, Andre Lindboe 6, Steffen Stegavik 5, Lars Nordberg 3, Sigurdur Ari Stefansson 3, Magnus Gullerud 2, Truls Moe Fjeseth 2, Leonel Ojala 2, Kim Andre Rinnan 2.

Mål for HK Aranäs: Alexander Borgstedt 6, Joseph Davis 5, Andreas Ungesson 4, Fredrik Teern 4, Tommy Atterhäll 4, Pelle Linders 3, Alexander Hallberg 2, Kristoffer Degerlund 2, Tobias Nilo 1, Niklas Johansson 1.

 Utvisningar: Elverum 1 x 2  HK Aranäs 1 x 2