Aranäs vant finalen – Elverum

Aranäs vant finalen

Ett mål skilte Elverum fra finaleplassen Aranäs fikk. Aranäs vant turneringen, mens Elverum tapte 3.-plassen etter 27-37  mot de svenske mestrene, Sävenhof.

Mot dette mesterlaget ble det «kattens lek med musen» den første halvtimen. Det rutinerte mesterlaget fra Sverige ledet 24-9 da lagene gikk til pause. Elverum hevet seg etter pause og vant omgangen 18-13, men de svenske mestrene Säverhof vant tilsammen 37-27 og 3. plass.

HK Aranäs beseiret FIF i finalen med 25-23.

Viking Stavanger tok 5. plassen etter 36-26-seier over Drammen.

Nå blir det  2 nye treningsdager hjemme i Elverum, onsdag er det cup-kamp mot Faaberg/Lillehammer, en ny treningsdag og så den siste kamptreningen i Follo Kempa Cup 3. – 5. september før serieåpningen mot Oppsal 12. september.