«Bli med på fest» – Elverum

«Bli med på fest»

Klar for fest? Søndag, i Elverumshallen kl. 18.00, starter håndballsesongen på hjemmebane, og den festem bør du ikke gå glipp av, for gjestene denne gangen er fargerike Vålerenga.

Denne kampen er valgt som årets Kronekamp. Solide støttrespillere har meldt seg på til å bidra med 1, 2 eller 5 kroner FOR HVER TILSKUER somblir med på festen. Og fest håper vi på. Elverums-spillerne har kjørt hardt på trengene denne uke for at de skal vise at de har helt andre kvaliteter enn det de viste i store deler av serepremieren mot Oppsal.

Men Vålerenga kan også bite fra seg. Riktignok ble de siste i Skjærgårdslekene, men de presset Elverum i dere innbyrdes oppgjør under turneringen, selv om Elverum spilte uten noen av sine nøkkelspillere.

Vi satser på hjemmeseier, spesielt etter sterk støtte fra tribunene, men da trenger vi seg og dine venner til å vise gjestene fra Oslo at vi kan det med håndball-fest!