G20 videre i NM – Elverum

G20 videre i NM

Rundt 200 stilte opp i Elverumshallen for å støtte G20-gutte i NM-cupen mot Bækkelaget, og de fikk valuta for pengene.

Bortsett fra noen minutter på begynnelsen hvor hjemmelaget feilet og Bækkelaget fikk ta en 3-1-ledelse så var det Elverum som slo an tonen og skapte stemning i hallen.

De kom raskt ajour  og tom ledelsen til pause etter underholdende spill i angrep og innsatsfylt forsvarsspill hvot siste skanse, 18-åringen Mikkel Strømstad, sanket applaus for sitt keeperspill.

Etter sidebytte bare fortsatt underholdningen fra hjemmelaget, tross at på den andre banehalvdelen hadde de en motstander som straffet elverumsingene så snart de feilet og aldri slapp presset med at de jaget bakfra.

Men spillerglede og enorm innsats sørget for at de skaffet seg et forsprang som svinget mellom 7 og 10 mål utover i 2. omgang. Men det føltes aldri betryggende mot Bækkelaget, et juniorlar de fleste holdt som en av de sterkeste kandidatene til NM-medalje. Derfor var gleden dessto større for Elverums-spillerne da seieren og kvartfinaleplassen fra sikret.

Klikk for de andre cup-resultatene her.

Kampfakata

Everum – Bækkelaget 34-26 (14-10)

Lag/mål, Elverum: Mikkel Strømstad, Per Sander, Lars Fluto, Cgrister Fjeld 8 (2), Magnus Gullerud 4, Simon Wang Kjernlie 3, Lars Lundemo, Rold A. Sandberg 5, Sondre Sundeng, Erik T. Toft 8, Petter Øverby, Petter von Ubisch, Lars Stian B. Johansen og Kim André Rinnan 6.

Toppscorer for Bækkelaget: Christian O’Sullivan 7.

Urvisninger, Elverum: 3 x 2 min. Bækkelaget: 4 x 2 min.

Dommere: Christ Bakksjø og Roger Nestaas.