Poengene gledet – Elverum

Poengene gledet

Trengene den siste uka fikk til og med Christian Berge til å applaudere for spillet. Men mot Runar klarte de ikke å ta ut det som egentlig ligger i laget.

Derfor ble det mest gleden over seieren, og spenningen underveis som ga underholdning. Elverum kom skikkelig i gang og etter 5 minutter ledet de 5-2. Men så tråkket Steffen Stegavik over og forlot banen. Da hang Runar mer med sjøl om hjemmelaget gikk til pause med 15-11-ledelse.

Etter sidebytte var Steffen tilbake, men det hindret ikke Runar fra å legge press på hjemmelaget. Gjestene var oppe på 19-19, men ellers var Elverum målet og 3 foran hele vegen. I løpet av sluttminuttene avgjorde Elverum, ledet 30-26 da snaut 2 minutter gjensto og fikk med seg sin 3. seier på 3 kamper, 31-28.

Usikkert med Morten Nergaard foran kampen, men Elverums førstekeeper sto hele kampen.

Kampfakta

Elverum – Runar 31-28 (15-11)

Tilskuere: 806

Mål, Elverum: André Lindboe 8, Lars Nordberg 6, Kjetil Aanestad 5, Ari Stefansson 4, Andreas Rønnberg 3, Steffen Stegavik 2, Magnus Gullerud 2 og Leonel Ojala 1.

Toppscorer, Runar: Trym Bilov-Olsen 9.

Utvisninger, Elverum: 3 x 2 min., Runar: 6 x 2 min. og 2 x rødt kort, det siste i sluttsekundene.

Dommere: Håvard Kleven og Christian Ramberg.