Suksess i Spania – Elverum

Suksess i Spania

Axel Stefansson ble tatt inn for å erstatte Trine Haltvik på det yngste jentelandslaget fram til nyttår. Det endte med suksess i turneringen i ScandIberico, Fuerteventura.

Egentlig var Axel tiltenkt en rolle med kampanalyse for Thorir Hergeirsson og damelandslaget, men så skulle Trine Haltvik ha permisjon, blant annet for å delta i TV-serien «Mesternes Mester», og da ble Axel aktuell som erstatter og trener for LK94, det yngste jentelandslaget, sammen med Pål Oldrup Jensen.

Det ble suksess ved første oppgave. Ikke minst takket være Flisa-jenta Tonje Enkerud, som storspilte i den siste og avgjørende kampen, gikk Norges yngste U-landslag helt til topps. Dermed står dette laget fortsatt uten tap siden de ble etablert. Neste oppgave blir trippellandskamp mot Danmark om 2 måneder.

Kampfakta:

Norge – Spania 37–30 (21-16)
ScandIberico, Fuerteventura – Spania.
 
Norge: Frida Bjaaland, Gulset IF, Martine H. Sundet, Konnerud IL, Andrea Austmo Pedersen, Ranheim IL, Maria Aarstad,
Skaun HK, Malin Aune, Ranheim IL, Tonje Enkerud, Flisa IL, 6, Emilie Hegh Arntzen, Herkules HB, 2, Hanna B. Oftedal, Nit/Hak HK, 6, Birgitte K. Hagen, Fyllingen HB, 2, Silje K. Waade, Stjørdals – Blink IL, 7, Kine Christiansen, Halden IL,Vilde Hansen, Gjøvik og Vardal HK, 2, Anniken Obaidli, Molde HK, 2, Tonje Rue Barkenes, Rællingen HK, 2, Kristin Venn, Skaun HK, 6 og Jenny Grøtan, Ranheim IL, 2 mål hver.