Ikke noe gratis mot Bodø – Elverum

Ikke noe gratis mot Bodø

Da er det godt at Lars Nordberg fikk kjenne "godfølelsen" igjen mot Fyllingen på onsdag. Det rystet bergenserne til å legge om taktikken.

Elverumskapteinen har slitt med skader og alternativ treningen siden den første skaden kom for 8 måneder siden, i hvert fall det meste av tida. Det er vanskelig å summere hvor mange tonn jern han har løftet på disse månedene. Da blir det nok lettere å slå sammen de øktene han skulle lagt i løp og tempotrening før seriealvoret startet for snaut en måned siden. I de siste ukene og fremover har hentet igjen det meste av det tapte, og mot Fyllingen på onsdag viste han det meste av det han har prøvd å dra frem igjen.

Lars startet på benken, men etter 18 minutter slapp han til, og da gikk det ikke mange sekundene for ballen satt i nettmaskene, og slik fortsatte med to kjappe til etter at Elverum hadde kontret inn 3 mål. Da svarte Fyllingen med å markere ut to av Elverums spillere, den ene var Lars.

– Helt greit at jeg havnet på bnken igjen da sa Lars etter kampen. – Ingen vits at jeg blir bare stående.

At han nå har fått vekket godfølelsen igjen virker betryggende, også i NM-cupen mot Bodø i Elverumshallen på søndag.

Og fortsetter Elverum den samme kvaliteten på søndag, lojale mot spillet det det tålmodige spillet så er det bare en ting å si: Møt opp! Her vil det bli moro!