Ingen selvfølge mot Follo – Elverum

Ingen selvfølge mot Follo

For 7 måneder siden var Follo bare 2 poeng fra medaljeplass i serien. Akkurat nå ligger de på kvalikkplass, men se opp: Det løsner når som helst.

Laget er langt fra svekket fra i fjor, men spillet har ikke satt seg i de første serierundene. Men de har vist at styrken er der, bar de får det ut i en hel kamp. For laget overbevisste mot Fyllingen i Bergen og sendte bergenserne ut av NM-cupen med solid 9-målsseier. Og etter en ny utklasseingsgevinst mot Haugalnd er de klare for semifinale mot Runar. Med dette har de det ene benet i finalen i Spektrum.

Men ser en på seriekampene så bør Christian Berges mannskap ta med seg poengene nordover igjen etter turen til Follo søndag. Det er bare det at motstanderne kommer nærmere en seier for hver kamp de har tapt.

Spillematriellet er der, og det mangler bare at det setter seg på banen oftere enn i de 3 cupkampene de har gjort unna. Når det skjer, da er de tilbake der de var i fjor, – en trussel for hvem som helst. Så det er ingen grunn til å ta lett på dette oppgjøret.