«Syk avgjørelse» – Elverum

«Syk avgjørelse»

Erlend Mamelund (bildet) har gått syk og skulle ikke spille for Haslum mot Drammen. Men halvveis ut i åpningsomgangen kom han på banen og 5 minutter senere hadde laget tatt inn over DHK-ledelsen.

Akkurat som serieoppgjøret stakk Drammen fra i åpningsminuttene. Men i motsetning til det som skjedde i Drammenshallen var det Haslum som gikk seirende ut av Nadderudhallen. 34 – 31 vant Haslum som spiller om finaleplass mot Elverum i Elverumshallen onsdag.

Selv om det først og fremst ble keepernes kamp i Nadderudhallen, så var det Erlend Mamelund som ble ble forskjellen. Plaget av magesmerter skulle han egentlig spares i denne kampen, men det var nok ikke mange i Haslum-leiren som var lei seg da adreladin-presset ble for sterkt i landslagskjempen og han havnet på banen. 10 minutter før pause sto lagene likt, og selv om Drammen holdt spenningen oppe de resterende 40 minuttene så var det hjemmelaget som hadde føringen.

Knar hallen onsdag

Nå er det bare å ta med seg alt som kan trille å gå og stille opp i Elverumshallen. La oss kna hver krik og krok i hallen å løfte spillerne våre gjennom 2 x 30 minutter. Elverum tapte for Haslum i serien. Nå skal vi både ta revansje å sikre nye romjulstur til Spektrum!