Stjerner i kø – Elverum

Stjerner i kø

Stjernene står nærmest i kø hos Halsum. Det blir en opplevelse å få dem på besøk i Elverumshallen. Men dem skal virkeloig få føle hva det er å møte Elverum i denne semifinalen, med den åttende spilleren i bakhånd, - nemelig DU!

La oss stille opp for laget vårt og byen vår. Spreng om nøsvendig hallen, for det er ikke der vi skal feile om vi ikke rekker helt til Spektrum. Men bli med å gjøre dette til en håndballfest som kan gi alle elverumsimnger en felles julegave, enda en folkevandring til håndballfest «lille» nyttårsaften.

Utfordringene stå i kø for Elverum på Bærums-laget: Erlend Mamelund, landslagspillaren som kom hjem fra proffspill på høyeste nivå, og det samme gjelder landslagskollegaen Einar Sand Koren. Sammen i proffspill ute, sammen på Haslum. I tillegg har de Hnerik Westgård, tilbake på banen etter at fjorårssesongen ble ødelaget av skade, unggutten  og landslagskompis med Magnus Gullerud, Kent Rober Tønnesen (bildet), og ikke å forglemme keeper Trond Tjemsland, som nærmest stengte buret mr Drammen i kvart’n.

Det kan skje at et laget må mønstre nettopp slike stjerne, – når de skal møte Elverum i deres egen hule med tusen(er) på tribuna.

(Elverum)