Moro, tross tap – Elverum

Moro, tross tap

Elverum lagde stemning fra første spilleminutt i semifinalen da de tok ledelsen og holdt seg foran storfavorittene fra Haslum. Første 2 minutter og 4 sekunder før sidebytte kom bæringene i ledelsen for første gang.

Denne perioden ble en kjempeopplevelse for hjemmesuporterne, og forhåpningene om enda en tur til Spektrum i romjula levde sterkere enn noen turde håpe på før kampen startet. Men det ble med dette. Det ble en liten maktdemonstrasjon av Haslum etter sidebytte. Med friske bein fra benken så det nesten ut som de hadde ubegrenset av kvalitetsspillere å ta av.

Ingen kan være misfornøyd med at Haslum er en av finalistene. Vi hadde håpet å være der sjøl, men på onsdag fikk vi en riktig vinner, først og fremst takket være landslagsprofilene Erlend Mamelund og Einar Sand Koren, og Henrik Westgaard og banens beste spiller, hamarsing og keeper, Henrik Ruud Tovås.

Vi er med «der oppe», og Elverum har fortsatt mye å spille for. De siste sesongene har det blitt sluttspillseier, cup-gull og kongepokal og seriesølv. I år har laget fortsatt med semifinale i NM og ligger på medaljeplass i serien. Og i tillegg er det sluttspill utpå våren.

Jo, da. Vi har det bra med håndballen, tross lærepengen i andre omgang mot Haslum.

Tips! Leste du Aftenposten torsdag? Hvis ikke løp og kjøp, eller klikk på linken her og kjøp den på nett:

Aftenposten

Kampfakta:

Elverum – Haslum 39-29 (16-14) 

Tilskuere: 1.194

Mål, Elverum: Steffen Stegavik 7, André Lindboe 7, Leonel Ojala 5, Ari Stefansson 5, Kjetil Aanestad 2, Lars Nordberg 2 og Magnus Gullerud 1.

Toppscorer, Haslum: Erlend Mamelund 9.

Dommere: Håvard Kleven og Christian Ramberg