Se opp for Stord – Elverum

Se opp for Stord

Stord avsluttet fjorårssesongen forrykende, og finalespillet i sluttspillet sikret laget deltagelse i Challenge Cup (E-cup). De startet som de avsluttet i fjor, men så var det stopp.

Stord vant sin gruppe og kvalifiserte seg til 3. runde.  De møter VSRK «Sloga» Doboj fra Bosnia Herzegovina i 3. runde 27.november i Fitjarhallen og 28. november i Stordhallen.

I NM-cupen her hjemme var de nære sensasjon mot favoritten Haslum. Riktignok tapte Stord dette oppgjøret i 4. runde, men det var bare 4 mål som skilte lagene i denne Nm-runden.

Men mye  forsvant da Ingemar Olsson ble satt utenfor banen. Svensken har en målsetting om å væe tilbake på laget fullt restituert til serien tar fatt igjen i februar 2011.

– Alt før denne dato blir ren bonus, sier lagets svenske strateg.

Men se opp for gjestene i Elverumshallen lørdag kl. 16.00. Det er tegn som tyder på at de nye danske spillerne begynner å finne seg til rette, og kjempe det vet vi at de alltid gjør, godt anført av lagets «alltid unge» Rune Skjærvold.