Poengene viktigst – Elverum

Poengene viktigst

Elverum fant ikke rytmmen i spillet. De glimtet til i noen korte perioder før pause, men spillerne hadde ikke fått tilbake den spruten de hadde før pause mot Haslum, 3 dager tidligere.

Det manglet ikke på nettkjenninger fremover, men mot et redusert Stord-lag blir 30 bakover alt for mye, spesielt etter at lagene spilte omtrent likt i den andre halvtimen.

Men Stord skal ha all ære av at de aldri ga seg og jaget bakfra etter at Elverum hadde skaffet seg en ledelse i åpningsminuttene. Det sto 21-15 ti hjemmelaget halvveis, men Stord ville ikke gi seg å spilte omtrent likt med Elverum i den andre omgangen.

Men det ble seier, og når det ikke gis stilkarakterer så var sieren det viktigste.

Det mest negative i kampen var at Stords Ole Bitsch (bildet), måtte forlate banen allerede etter 10 minutter. Elverums fysioterapeuter tok hånd om dansken umiddelbart etter skaden. På bildet er det Øyvind Bronken som legger ny støttebandasje på Bitsch foran turen hjrm til Stord.

Kampfakta

Elverum – Stord 37-30 (21-15)

Tilskuere: 587

Mål, Elverum: Kjetil Aanestad 9, André Lindboe 6, Steffen Stegavik 5, Magnus Gullerud 5, Andreas Rønnberg 5, Ari Stefansson 4, Leonel Ojala 1, Aleksander Børresen 1 og Lars Nordberg 1.

Toppscorer for Stord: Jesper Traberg 7.

Utvisninger, Elverum: 2 x 2 min., Stord, 3 x 2 min.

Dommere: Håvard Kleven og Christian Ramberg.