Seier i målkalas – Elverum

Seier i målkalas

Begge ville vinne, og scoret nok til seier både Viking Stavanger og gjestene fra Elverum, men det ble gjestene som tok med seg poengene etter ettmålsseier, 39 til hjemmelaget og 40 mål til Elverum.

Det var et virvar av resultater som sirkulerte på nettsidene etter kampen. Resultatservicen online i Stavanger hang ikke med, og da de hadde rettet opp feilen ble det også feil med uavgjort 40-40. Dette resultatet gikk på rikskanalanene til både NRK og TV2’s nettsider, mens Stavanger Aftenblad sto alene med det riktige 39-40-tap for hjemmelaget Viking.

Kjetil Strand ble den store profilen for hjemmelaget med 13 nettkjenninger, mens Elverum hele tiden konkurrerte om ledelsen. Da det gjensto 10 minutter sto de likt, 33-33, men da rykket Elverum og hadde en 3-målsledelse da 4 minutter gjensto. Men Viking ville ikke gi seg, og minuttet senere var målet bak, 39-40.

Christian Berge tok timeout da det gjensto 70 sekunder og 2.112 tilskuere været seier og kjørte trampeklapp for å tenne spillerne foran sluttsekundene. Men Elverum holdt unna og tok med seg viktige seriepoeng.

Kampfakta

Viking Stavanger – Elverum 39-40 (19-19)

Tilskuere: 2.112

Mål for Elverum: André Lindboe 11, Steffen Stegavik 8, Ari Stefansson 7, Kjetil Aanestad 4, Andreas Rønnberg 4, Magnus Gullerud 3, Leonel Ojala 2,  og Kim Andre Rinnan 1.

Toppsvorer Viking Stavanger: Kjetil Ø. Strand 13.

Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen