«Søndag gjelder det!» – Elverum

«Søndag gjelder det!»

- Det er langt mellom internasjonale kamper i Elverumshallen, og spesielt av lag med slik krafthåndball folk nå kan få oppleve i Elverumshallen, sier Christian Berge, som mener laget trenger støtte i håp om plass i 4. runde i E-cupen.

– Vi lar oss ikke lure av at vi har 6 plussmål foran returkampen mot RK Zemaitijos Dragunas, sier Christian Berge foran returoppgjøret i Elverumshallen søndag kl. 18.00, og fortsetter: – I den første kampen stengte omtrent Morten Nergaard målet. Håpløsheten skapte frustrasjon og irritasjon spillerne i mellom der nede, så jeg meg på at dette blir en kamp hvor vi virkelig må kjempe om vi skal få oppleve E-cup i Terningen Arena i februar.

Og for Elverums håndballinteresserte publikum blir dette litt av en opplevelse, fortsetter Elverums-treneren. – Ikke bare at vi har 3. runde i Cup-vinner-cupen hjemme, men kanskje aller mest for at folk skal få oppleve en håndballstil vi sjelden ser andre steder enn på TV.

Gjestene er sterke, langt sterkere enn seieren vår tilsier! Den gang rev Morten Nergaard filler av selvtilliten hos hjemmelaget, og de viste etter sidebyttet at det bor langt bedre egenskaper i laget. De spiller en krafthåndball som underholder, og de er sammensatt av spillere som har holdt sammen over mange år.

Dette er en kamp folk bør få med seg, og en kamp der vi virkelig trenger støtte, sier Berge.

(Elverum)