Videre i E-cupen – Elverum

Videre i E-cupen

Elverum måtte ikke prestere på sitt beste for sikre spill i 4. runde, og etter sidebytte fikk de med minst spilletid slippe til på banen.

Gjestene fra Litauen, RK Zemaitijos Dragunas, åpnet best og ledet rakst 3-0, men så slo Steffen Stegavik til og i løpet av 3 minutter sto lagene likt. Det fortsatte jevnt til halvveis til pause, men derfra og til pause ble det mye Elverum. Morten Nergaard fortsatte storspillet fra oppkjøret i Klaipeda for en uke siden, mens Steffen trosset leggsmertene og var den som dro det meste av lasset fremover og sørget for 14-7-ledelse før pause.

Etter pausen var det André Lindboe som overtok scoringsrollen Steffen hadde før pause og gjorde som lagkameraten før pause, sørget for 7 mål i denne omgangen.

Halvveis ut i den siste perioden slapp ungguttene til, de som ikke har fått like mye spilletid tidligere, og de var med på å sørge for nye E-cup-runde i februar etter 27-23-seier i Elverumshallen.

Kampfakta

Elverum – RK Zemaitijos Dragunas 27-23 (14-7)

Mål for Elverum: Steffen Stegavik 7, André Lindboe 7, Kjetil Aanestad 2, Kim André Rinnan 2, Andreas Rönnberg 2, Lars Nordberg 2, Truls Moe Fjeseth 2 og Magnus Gullerud 2.

Toppscorer, Dragunas: Grazvydas Juska 5.