Fest i Drammenshallen – Elverum

Fest i Drammenshallen

Drammen inviterer til fest i Drammenshallen før serielederne møter gjestene fra Elverum. Begge lagene har både gode og vonde minner fra oppgjørene.

Bare Haslum har scoret flere mål enn Drammen, og bare ØIF Arendal har sluppet inn færre. Derfor leder drammenserne Postenligaen for herrer med full pott før siste runde i den første halvdelen av serien.

Med seier vil Elverum krype de helt opp i ryggen på Drammen og Haslum, ett fattig poeng bak de to lagene foran på tabellen, mens hjemmeseier betyr at DHK fortsatt er ubeseiret og beholder avstanden til bæringene.

Noe av det viktigste i denne kampen blir å sette forsvaret slik at Morten Nergaard kan fortsette storspillet han viste i E-cup-kampene, og samtidig må de unngå feil i angrep som åpner for et av motstandernes sterkeste våpen, kontringsspillet til «lynvingene» Christian Spanne og Jan-Richard Lislerud Hansen. I etablert angrep har drammenserne en av rad av kvalitetsspillere som bakspillerne Espen Lie Hansen (bildet), Bård Kinn Nordhagen og playmakeren Gøran Sørheim, for ikke å glemme strekspilleren Joakim Andrè Hykkerud.

Kampen skulle egentlig gått i Elverum, men lagene har byttet slik at serieavslutningen for Elverum skjer i Terningen Arena i april, – kanskje avgjørende for medaljefordelingen.

(Elverum)