Jevnt før Elverum stakk – Elverum

Jevnt før Elverum stakk

Halvveis i serien er det helt åpent i Postenligaen. Storfavorittene fra Haslum står med 20 poeng, akkurat som Drammen, men med 26-22-seieren over Drammen i lørdagens kamp ligger Elverum bare ett poeng bak.

Det ble så tett og spennende som det ofte blir når Drammen og Elverum møtes. Det blir liksom en egen nerve i disse kampene. Sjølsagt har Elverum opplevd forsmedelige tap for drammenserne, men det har også skjedd den andre vegen.

I Drammenshallen lørdag ble det ingen utklassingssifre. men i løpet av det siste kvarteret på 15-15 stakk Elverum i fra og hadde en 4-målsledelse da 4 minutter gjensto. Drammen jaget for redusseringer, men like fort som Drammen kuttet ned så svarte Elverum.

Nå er det én kamp igjen før nyttår, mot Oppsal i «avskjedskampen» for Elverumshallen. For deretter møtes håndballfamilien i Elverum i Terningen Arena.

La oss lage en skikkelig håndballfest om en uke, lørdag kl. 18.00!

Kampfakta

Drammen – Elverum 22 – 26 (11-11)

Mål, Elverum: Steffen Stegavik 6, Ari Stefansson 6, Leonel Ojala 5, Andreas Rønnberg 4, Erik T. Toft 3, Magnus Gullerud 1 og Kjetil Aanestad 1.

Toppscorer for Drammen: Daniel Lindgren og Espen Lie Hansen 5.

Tilskuere: 753

Utv. Drammen: 3 x 2 min., Elverum: 1 x 2 min.

Dommere: Kim Andersen og Per Morten Sødal.

(Elverum)