Gratulerer, Magnus – Elverum

Gratulerer, Magnus

Etter forfall valgte landslagssjefen å ta med seg Elverums 19-år gamle strekspiller. Og Magnus Gullerud har tatt vare på mulighetene.

Unggutten bla kjapt fanget opp på det yngste juniorlandslaget etter at han flyttet fra Skarnes til håndballinja på ELVIS i Elverum, og kvaliteten har gjort at han har vært solid medspiller oppover i aldersklassen for Norge. Balansen mellom skole, store treningsdoser og reisevirksomhet for landslagene gjorde at det først var for ett år siden han ble tatt med i a-lagstroppen til Elverum.

Han har vokst med utfordringene, og tålmodig har han ventet på sjansen. I år har han slått kraft til, så kraftig at han havnet på blokka til a-landslagssjefen, nok til at han fikk debutere med Norges beste i en dobbeltlandskamp i Sverige.

En fin inspirasjon og dokumentasjon på satsingen.

Gratulerer, Magnus, og lykke til med fortsettelsen, ikke minst mot Oppsal når Elverum «tar farvel» med Elverumshallen!