Takk for oss! – Elverum

Takk for oss!

Oppsal rystet Elverum før pause, og Oslo-laget jaget hjemmelaget for poeng etter sidebyttet. Men de siste 15 minuttene tilhørte Elverum.

Elverum vant og Drammen tapte. Dermed klatret Elverum opp på andreplass på tabellen, ett poeng bak serielederne fra Haslum. Men det så litt svart ut før pause mot Oppsal. Et forsterket Oppsal tok ledelse, og det var lite igjen av spillet til Oslo-laget som har endt med 2 fattige poeng etter halvspilt serieomgang. Med ny «klassekeeper», Svetislav Verkic, og en venstre bakspiller som etter 3 kamper for Oslo-laget begynner å finne seg til rette på sitt nye lag. Sammen med Steven Larsson vil han sørge for at det blir mange av lagene i Postenligaen som skal slite for poengene etter nyttår.

At det blir en lang håpndballpause nå føles godt for Elverum. Lars Nordberg sliter og var ikke på banen. Morten Nergaard vil også ha godt av en pause til å bearbeide plagene samtidig som Steffen Stegavik kan få litt ro med belastningsskaden i høyrefoten. Det plaget han under hele kampen mot Oppsal, med trønderen trosset smertene og ble tyngden som sikret nye seriepoeng i den siste seriekampen i Elverumshallen, en avskjed med 45 år håndballhistorie i Elverum.

Nå starter Elverum på en ny historiebok, i Terningen Arena. Derfor føles det riktig at nettopp Erik Toft slapp til i denne avskjedskampen. For nettopp Erik blir en av de som kan være med å bringe mye av den samme historien laget nå legger bak seg, og inn i den nye storstuen, Terningen Arena.

Kampfakta

Elverum-Oppsal 30-27 (16-14)

Mål, Elverum: André Lindboe 9, Steffen Stegavik 8, Andreas Rønnberg 5, Erik T. Toft 4, Magnus Gullerud 2 og Kjetil Aanestad 2.

Toppscorer Oppsal: Steven Larsson 7.

Utv. Elverum: 3 x 2 min., Oppsal: 4 x 2 min.

Tilskuere: 541

Dommere: Stian Andre Stensrud og Mats Julius Haakenstad.

(Elverum)