Herlig start – Elverum

Herlig start

Arenaen, publikum, 100 frivillige, og ikke minst våre gjestende lag og dommere bidro sammen med våre egne spillere til en fin åpning av Terningen Arena.

Følelsene en sitter igjen med etter denne åpningshelga er at alle var fornøyde etter opplevelsen , og ikke minst at folk ble stolte av sin nye storstue i Elverum, Terningen Arena. Men det meste må gå godt med slike ambassadører for håndballen og sine egne klubber som vi opplevde etter møtet med de to svenske eliteserielagene, HK Aranäs og H43 Lund, og rivalen i våre egen serie, Drammen HK. Vi får Drammen som gjester igjen i serieavslutningen, og vi vil mer enn gjerne holde kontakten med våre svenske venner.

Både på og utenfor banen var det en glede å oppleve disse lagene.

Dette var første helga klubben fikk prøvd det nye anlegget. Det siste var klart en time før kampene startet lørdag, men selv om uttestingen i kamp så gikk det meste greit. I hvertfall så bra at de fleste fikk en smak av mulighetene til innholdsrike opplevelser i fremtiden.

HISTORISK: Erik T. Toft ble den første målscorer i Terningen Arena. (FOTO: Wenche Nordberg-Schulz)

Oppgavene nå blir å trekke ut og fersterke det beste, rette opp svakheter og fjerne feil etter erfaringene fra denne åpningsgallaen. For om 5 uker blir de ny kjempehelg i Terningen Arena. Om alt går etter planene vil det bli E-cup-kamp mot et av verdens beste klubblag, «Kaustik» fra Russland, fredag 18. februar, med returoppgjør i samme halg søbdag 20. februar.

Men det stopper ikke med dette, for samme fredag blir det landskamp i Terningen Arena for Axel Stefansson sitt landslag, LK94, mot Romania. Og bare en måned senere blir det nytt storbesøk. For 26. mars kommer Thorir Hergeirsson og Mia H. Högdahl med sine ferske EM-vinnere til landskamp mot Russland i Terningen Arena.

Da skal vi vise hva Elverum står for, da!

(Elverum)