Follo tok føringen – Elverum

Follo tok føringen

Bare vent: Follo kommer til å sanke poeng fra hvem som helst i vårsesongen. Og nyervervelsen, slovenske Vasja Furlan, blir ingen bremsekloss når han får spilt seg skikkelig inn med laget.

For det var Follo som bestemte det meste før sidebytte. Det var første i de aller siste minuttene før pausen at Elverum tok seg inn å kom ajour med 17-17. Før det åpnet hjemmelaget alle porter i forsvar og ga gjestene all den plassen de trengte.

Men det kom seg etter pause og Elverum vant 36-31.

Det var treningskamp, og slike oppgjør er mest for trening  og å teste ut formasjoner i begge ender av banen. Derfor kan det bli feil å peke på spesielle perioder. Men en ting er sikkert: Follo vil sanke masser av poeng utover i Postenligaen, og at Lars Nordberg kanskje er på gang igjen.

Kampfakta

Elverum – Follo 36-31 (17-17)

Mål, Elverum: André Lindboe 6, Ari Stefansson 5, Andreas Rönnberg 5, Lars Nordberg 5, Aleksander Børresen 3, Magnus Gullerud 3, Steffen Stegavik 3, Kjetil Aanestad 2, Leonel Ojala 2, Kim André Rinnan 1 og Erik T. Toft 1.

Mål, Follo: Elvijs Borodovskis 8, Kyrre Vegard Johannesen 6, Anders Skiaker Myhra 3, Alexander Westby 3, Henrik Sverdrup Flack 3, Benjamin Nordby 3, Vasja Furlan 2, Martin Haube 2 og Martin Engh Juul 1.

Utv., Elverum: 1 x 2 min., Follo: 1 x 2 min.

Dommere: Jo Are Johannessen og Tom Larsen.