Nytt bekjentskap – Elverum

Nytt bekjentskap

Follo styrker spillerstallen. Vasja Furland debuterer mot Elverum i Terningen Arena.

I fjor var Follo bare 2 poeng fra seriebronse, men med små marginer har poengsankingen gått tungt denne sesongen. Men de har vist at de har kapasiteter til å hevde seg, slik som i sluttinnspurten før nyttår hvor de sikret seg cupfinaleplass i Spektrum. Mot alle odds presset de Haslum helt til siste spilleminutt.

Onsdag kl. 18.00 kommer laget til Terningen Arena til treningskamp mot Elverum. Og for første gang har de med seg den slovenske klassespilleren Vasja Furland, som viste seg fram for sin norske klubb i forrige uke og er på plass når de gjester Elverum.

Bli med på en ny hyggelig kveld i Terningen Arena hvor kafeen har åpen for det du ønsker av mat og drikke.