Gigantisk håndballuke – Elverum

Gigantisk håndballuke

Postenligaen, E-cup, landskamp og Østlandsserien, en uke spekket med topphåndball.

Allerede mandag 14. februar kommer ungdomslandslaget for jenter (LK94) til Elverum, og torsdag samme uke kommer Romania med sitt u-landslag. Samme dagen kommer også det russiske topplaget «Kaustik» til byen for å forberede seg til E-cup-kampene mot Elverum.

Men først, og kanskje viktigst, er kampen tirsdag 15. februar kl. 18.00 mot Fyllingen, et Bergenslag som har lagt skadene bak seg og gikk til juleferien med solid 33-28-seier på Drammens egen parkett. En tøff kamp bare 3 dager før «Kaustik» er motstander på fredag.

Og denne fredagen er starten på 3 tette håndballdager.

Fredag starter det med den første E-cup-kampen mot «Kaustik», Russland, og kvelden i Terningen Arena fortsetter med landskamp mellom Romania og Axel Stefansson sine landslagsjenter på LK94.  I Axel sin spillertropp har han blant annet med Tonje Enkerud, Flisa og Kristin Høybakken fra Storhamar.

Og lørdag fortsetter det med toppkamper i Østlandsserien for gutter 14 mellom Elverums egne spillere, Eidskog HK og HK Herulf.

Søndag avgjøres kvartfinaleplassen i cup-vinner-cupen i den andre kampen mot «Kaustik» kl. 17.00. Det er mange «håndballgenerasjoner» som er passert siden Elverum sist hadde slik russisk motstander, – og det bare 3 dager etter den viktige Fyllingen-kampen.