Endel i gang igjen – Elverum

Endel i gang igjen

I Elverum har det vært glede med åpning av Terningen Arena og håndballgalla, men det er rart med det, kampen om viktige poeng teller likevel mest.

Og nå starter innspurten. Fortsatt er det 20 seriepoeng å kjempe om, sluttspill og E-cup, alt i løpet av de meste 3 månedene.

Lørdag er det Vålerenga som er vertsskap for Elverum, et fgargerikt Oslo- lag alle liker, men som sliter i bunnen av tabellen. En skal aldri si aldri, men det er nok tvilsomt om de bedre tabellsituasjonen sin etter kampen kl. 17.00. Med bare ett poeng opp til tabelltoppen og Haslum og den samme avstanden ned til Drammen, har ikke Elverum råd til verken å undervurdere eller ta lett på noen kamp i Postenligaen. Til det står alt for mye på spill, og uansett tabellplassering er det ikke et eneste lag som møter umotivert når elverumsingene står på den andre siden av banen. For det er Elverum som har den største fallhøyden.

En spennende serierunde som vil gi noen signaler om lagene etter avbrekket.