Utfordrende storseier – Elverum

Utfordrende storseier

Det blir nesten som seriestart med slike kamper. To måneder med trening og så skal laget testes på hvor de står. Slik sett ble Oslo-turen vellykket, men det er først i neste kamp spillerne kan fortelle mer om stabiliteten.

Det lover godt etter oppgjøret mot Vålerenga. Christian Berge fikk nok svar på det meste i denne kampen. Laget sto bra bakover som åpnet for kjappe kontringer. Vålerenga forsøkte seg med offensivt forsvar mot Elverum, men det ga større rom og gode muligheter for «fyrtårnet» til Elverum på strek, Aleksander Børresen. Seks mål ble det på Aleksander i denne gampen, ett mindre enn Andreas Rønnberg, som riktignok sørget for 4 av målene på straffe.

Denne kampen lover godt for fortsettelsen, og allerede på fredag kan bekreftelsen på styrken komme, for da er Runar motstander i Runarhallen.

Kampfakta

VIF – Elverum 20 – 35 (8-17)

Oppsal Arena 1

Mål for Elverum: Andreas Rønnberg 7, Aleksander Børresen 6, André Lindboe 5, Steffen Stegavik 4, Kjetil Aanestad 3, Lars Nordberg 3, Kim Andre Rinnan, Truls Moe Fjeseth 2, Ari Stefansson 2 og Leonel Ojala 1.

Toppscorer for VIF: Ole Thomas Nøstvold 5.

Utv., Elverum: 2 x 2 min., VIF: 4 x 2 min.

Dommere: Steinar Martinsen og Slim Ben Tekaya.

Tilskuere: 346.