Herlig spenning – og seier – Elverum

Herlig spenning – og seier

Elverum holdt Fyllingen forholdsvis romslig bak seg, men da det var 210 sekunder igjen av kampen var stillingen uavgjort, de tok ledelsen, men Elverum vant 32-31 og beholdt tabelltoppen i Postenligaen.

Steffen Stegavik tok ut det meste og var kampens store profil. Også Morten Nergaard viste solid spill før pause, men klarte ikke å følge opp etter sidebytte. Men M orten hadde to viktige redninger i de hektiske sluttminutten, redninger som gjorde det mulig å sikre seieren.

Spenningen ble i tøffeste laget for mange i sluttminuttene, men når det ender med seier så kan ikke poengene smake bedre. 1.700 tilskuere fikk oppleve seiersgleden, så med E-cup og russisk topplag på besøk fredag blir det folksomt. Og de som kommer får samtidig med seg landskampen for ungdomslandslaget mellom Norge og Romania for jenter ´94.

Kampfakta

Elverum – Fyllingen 32 – 31 (17-12)

Tilskuere: 1.700

Mål for Elverum: Steffen Stegavik 10, André Lindboe 6, Kjetil Aanestad 5, Leonel Ojala 4, Ari Stefansson 4, Magnus Gullerud 2 og Andreas Rønnberg 1.

Toppscorer for Fyllingen: Eivind Tangen 6.

Utv., Elverum: 1 x 2 min., Fyllingen: 2 x 2 min.

Dommere: Kim Andersen og Per Morten Sødal.