Viktig seier

Godt forsvarsarbeid sendte Njård, ett av topplagene, hjem med tap.

.

Elverums rekrutter hadde en tøff høstsesong med mange kampkollisjoner, og mange tap. Laget ligger på kvalifiseringsplass, og må vinne sine hjemmekamper for å sikre fortsatt 2. divisjonspill. I dag gjorde de jobben.

Grunnlaget for seieren i dag ble lagt i forsvarsarbeidet. 23 baklengsmål i dagens håndball betyr veldig ofte seier. Fremover på banen slet vi de 10 første minuttene, hvor 11 skudd ga kun 2 scoringer. Det var imidlertid ingen katastrofe så lenge Njård bare scoret 1 mål på samme tid.

Utover i kampen løste vi også angrepsspillet bedre. Bredde var nøkkelordet for å skape åpninger. Det lykkes laget med og kunne gå til pause med 13 – 8 ledelse.

Åpningen av 2. omgang var en god fortsettelse. Stillingen etter halvspilt omgang var 21 – 13 og guttene kontrollerte kampen. Mot slutten mistet vi intensitet og konsentrasjon i forsvar, og valgte dårlige løsninger i angrep. De siste 5 minuttene tapte vi 1 – 4, men sluttresultatet ble 27 – 23.

Hele laget presterte i dag, og samtlige spillere som kom på banen scoret mål.

Elverums mål/lag: Mikkel Strømstad, Magnus Wasa Hagen, Vegard . B Øien, Christer Fjeld 1, Magnus Gullerud 3,  Simon Wang Kjernlie 3, Lars Lundemo 1, Rolf Sandberg 1, Erik Toft 5, Petter Øverby 4, Petter von Ubisch 4, Børre Norstrøm, Kim Andre Rinnan 5.

Toppscorer Njård: Kristian Gundersen 7.

Utvisninger: Elverum 2 x 2 min, Njård 2x 2 min

Dommere: Ørjan Gangnes og Stig Andre Stensrud