Problemer igjen? – Elverum

Problemer igjen?

Lørdag gjester Elverum Oslo-klubben igjen, og av en eller annen grunn har elverumsingene hatt problemer mot det innstas- og vilje-sterke Oslo-laget.

Elverum må nok legge bak seg opplevelsene de har fra disse møtene og heller ta med seg smaken fra de siste kampene i Terningen Arena innover til Nordstandshallen. Viser de den samme viljen til «å angripe» i forsvare, bestemme hva motstanderne skal få love til, så kan de sjøl avgjøre det hele i angrep.

En ekstra utfordring får Christian Berge med å fylle plassen til Kjetil Aanestad (bildet). Han har Truls Moe Fjeseth som en god erstatter i angrep (når ryggen er snill), men det er ikke like enklet å løse forsvarssammensetningen om han vil unngå alt for mange bytter mellom angrep og forsvar.

I medaljekampen er hver eneste kamp nå rene cup-oppgjøret for Elverum.

(Elverum)