Ustoppelig – Elverum

Ustoppelig

Mot BSK/NIL var det hele over lenge før lagene tok pause. Det stoppet til slutt med 39-24-seier til gjestene fra Elverum.

Også denne gangen ble Steffen Stegavik kåret til banens beste. Får bare håpe at arkitekten og strategen hos Elverum og hans lagkamerater ikke har brent ut alt kruttet i de to suksesskampene i E-cupen mot Kaustik, og nå denne utklassingen i Nordstrandshallen. For om bare en uke er det bare det beste fra disse kampene som teller når Haslum HK kommer til Terningen Arena for å utfordre tabelledelsen til Elverum.

Men lokker de frem igjen den følelsen de måtte ha etter 30 minutter og 21-7-ledelse mot BSK/NIL, ja, da blir det virkelig artig i Terningen Arena.

Kampfakta

BSK/NIL – Elverum 24 – 39 (7-21)

Mål for Elverum (alle bortsett fra keeperne): André Lindboe 9, Steffen Stegavik 8, Lars Nordberg 5, Andreas Rønnberg 4, Magnus Gullerud 4, Ari Stefansson 2, Simon Wang Kjernlie 2, Kim Andre Rinnan, Leonel Ojala, Aleksander Børresen, Truls Moe Fjeseth og Erik T. Toft ett hver.

Toppscorer for BSK/NIL: Anders Tverda 5.

Utv., Elverum: 2 x 2 min., BSK/NIL: 7 x 2 min.

Tilskuere: 443.

Dommere: Marius Josefsen og Inge Holm.