Viktig seier – Elverum

Viktig seier

Elverum satte en stopper for OSI’s seiersrekke i 2 divisjon. Men poengene satt langt inne da Oslostudentene (OSI) gjestet Elverum og Terningen Arena på søndag.

Oslostudentene hadde 5 seiere på rad før kampen i Terningen Arena søndag. Når de i tillegg vant med 8 mål i forrige møtet med Elverum var det et lag med selvtillit som entret banen.

OSI tok ledelsen 0 – 1, men det var eneste gangen de ledet denne kampen.

Elverums gutter spilte godt i forsvar, og  burde skaffet seg en komfortabel ledelse. Mange bomskudd gjorde at det bare ble 15 – 12 ledelse til pause.

Andre omgangen startet også bra, og halvveis ledet Elverum 23 – 18. De neste 5 minuttene vant OSI  0 – 4, og ledelsen krympet til ett mål. De siste 10 minuttene var OSI det beste laget, men avgjørende redninger fra Vegard Øien i Elverumsmålet ga ett måls seier til slutt.

Det ble ingen stor kamp for Elverum. Forsvaret fungerte tilfredsstillende i store perioder, men fremover ble for mye av spillet orientert inn mot midten, der OSI sto kompakt, og tvang Elverum til mange bomskudd. Christer Fjeld ble Elverums toppscorer med 7 mål.

Kampfakta:

Elverums lag: Magnus Wasa Hagen, Vegard B Øien, Christer Fjeld 7, Magnus Gullerud 3, Simon Wang Kjernlie 5, Lars Lundemo 4, Rolf Sandberg 3, Truls Almark, Espen Lundby Nyhus, Erik Toft 2, Petter von Ubisch 2,  Børre N. Norstrøm.

Toppscorer OSI:  Hermann Winsnes Hepsø  7

Utvisninger: Elverum 3x 2, OSI 5 x 2

Dommere: Ken Erik Jørgensen og Steinar Kvivesen

Neste hjemmekamp for rekruttene: Elverum 2 – Oppsal 2 Onsdag 2. mars kl 19.30 i TA