Elverum klatrer – Elverum

Elverum klatrer

Med 30-26-seieren over Oppsal klatrer Elverums-rekruttene opp på sikker plass på tabellen i sin avdeling i 2. divisjon, med tre serierunder igjen å spille.

Kampen åpnet meget godt, med ledelse 4 -0 etter 5 minutter. Oppsal våkner og kommer inn i kampen, men Elverum står godt bakover, spiller seg til mange sjanser, og burde gått til pause med en solid ledelse. For mange brente 100 % sjanser og tekniske feil av våre gutter ga kun ett måls ledelse 17 – 16. til pause.

Første halvdel av 2. omgang blir jevn. Etter 10.43 er Oppsal i ledelse for første gang, med 20 – 21. Derfra og til det gjenstår 5 minutter av kampen stenger midtforsvaret fullstendig. Oppsals skudd går enten i blokk, på keeper eller utenfor. Etter 25 minutter er ledelsen 29 – 22, og kampen synes avgjort. Guttene står løpet ut og vinner med 4 mål.

Kampfakta:

Elverum 2 – Oppsal 2 30-26 (17-16)

Elverums lag/mål: Henning Falldalen, Vegard Øien, Christer Fjeld 6, Magnus Gullerud 3,

Simon Wang Kjernlie 4, Lars Lundemo 3, Rolf Sandberg, Truls Almark, Espen Lundby