Haslum neste – Elverum

Haslum neste

For akkurat til denne kampen trenger Elverum å mobilisere alt og alle i Terningen Arena søndag kl. 18.15. Haslum ligger poenget bak Elverum på tabellen, altså et toppoppgjør i Postenligaen.

Noe større blir det vanskelig å tilby i Elverum av norske lag. Elverum leder Postenligaen akkurat nå, men Haslum, med landslagsstjerner som Erlend Mamelund og Einat Sand Koren, for ikke å glemme Henrik Westgård og Kent Robert Tønnesen, jakter seriegullet. Akkurat nå er det Elverum som ligger i vegen.

En både vanskelig og tøff oppgave for Christian berge sine gutter, med med full hall og Taiga’n i storform så skal vi i hvertfall vise hele Norge at det ikke skal mangle på innsatsen fra lagets 8. spiller, oss på tribunene i denne denne TV-sendte kampen.

La oss mobilisere, akkurat som Haslum, som setter opp supportertransport til Terningen Arena på søndag. Nå trenger Elverums-spillerne den støtten de kan få, for neste gang blir det en ny vanskelig kamp, mot Arendal på bortebane.

(Elverum)