Begge fra storseiere – Elverum

Begge fra storseiere

I forrige serieomgang utklasset Haslum VIF med 46 - 19, mens Elverum gikk til pause med 21-7-ledelse og sluttresultatet 39-24 mot BSK/NIL i Nordstrandshallen. Det mangler i hvert fall ikke på scoringsvilje på lagene.

Men det blir nok ikke samme målkalaset i Terningen Arena søndag. Riktignok har Haslum med seg to solide seiere fra kampene mot Elverum denne sesongen, først 37-26-seier hjemme i Nadderudhallen i serien, før de sendte Elverum ut av NM-cupen med 39-29-seier i semifinalen. To solide seire som er med på vurderingene til Christian Berge som har stor respekt på Haslums sterke mannskap foran søndagens kamp.

Men hans egne spillere har vist helt andre kvaliteter i de siste kampene enn det de fikk ut før serien snudde før jul. Derfor vil det ikke overraske om søndagens seriekamp mellom «topp-to-lagene» på tabellen blir stinn av fart og spenning i 60 minutter.

– Dette vil jeg ikke unnvære for alt i verden. Dette MÅ jeg oppleve på nært hold. Gutta skal få føle trøkket fra tribunene. Det skal ikke stå på supporter-støtten i denne kampen, sier Ola Norstrøm.

Haslum i forrige seriekamp:

Elverum i forrige seriekamp: