Avgjort på 8 minutter – Elverum

Avgjort på 8 minutter

Jevnt og tøft som det skal være i et toppoppgjør. Men de 5 målene Haslum fikk rett før pause hang med til slutt.

Haslum overtok tabelltoppen etter 35-30-seier i Terningen Arena. Og den største forskjellen i oppgjøret var Henrik Ruud Tovås, gjestenes keeper som ble kåret til banens beste. Over 2000 fikk en skikkelig håndballopplevelse, og frem til 22 minutter var det akkurat så tett og jevnt som det skal være når topplagene møtes. Men i løpet av 8 minutter fram til sidebytte feilet og misset Elverum, mens Haslum fikk uttelling og kunne gå til pause 5 mål foran, 17-12-ledelse til Bærums-laget.

Dette ble også forskjellen da 60 minutter var unnagjort. Elverum ga seg ikke etter sidebyttet og den fullsatte hallen ga ikke slipp på håpet da Elverum jobbet seg innpå, men hver gang det skilte bare 3 mål stakk Haslum fra på nytt. De 5 målene fra pausen var forskjellen ved full tid, 30 mål til Elverum og 35 til Haslum.

Neste utfordring for Elverum blir en vanskelig bortkamp i Arendal om 10 dager, et lag som har vist styrke etter nyttår.

Kampfakta

Elverum – Haslum 30 – 35 (12-17)

Terningen Arena

Tilskuere: 2.056

Mål for Elverum: Lars Nordberg 8, Steffen Stegavik 6, Leonel Ojala 4, André Lindboe 4, Ari Stefansson 4, Magnus Gullerud 2 o Truls Moe Fjeseth 2.

Toppscorer for Haslum: Erlend Mamelund 11.

Utv., Elverum: 5 x 2 min., Hslum: 4 x 2 min.

Dommere: Håvard Kleven og Christian Ramberg.