Arendal – Elverum

Arendal

Arendal jakter på seriemedalje. Det er fortsatt 10 seriepoeng å jakte på, og foran denne runden i Postenligaen er det bare 3 poeng opp til medaljeplass for Elverums motstandere onsdag.

Og Christian Berge vet at dette blir en viktig og veldig vanskelig nøkkelkamp. Med tanke på 7 timer i buss tar en ingen sjanser og reiser sørover med spillerne tirsdag. Etter en lett treningsøkt onsdag morgen møtes lagene til kamp. Egentlig ønsket Elverum å få reisa ut av kroppen tirsdag kveld, men dessverre fikk ikke gjestene hallplass før dagen etter.

Christian tar ingen sjanser for han vet at det blir en tøff oppgave spillerne må løse i Arenadal. Etter at laget måtte gi tapt for Haslum i november ifjor har de nærmest hatt utklassingssifre i alle kamper med unntak av en, poengdelingen mot Drammen. I tillegg har de som Elverum plusset på kampprogrammet med E-cup-kamper i Challenger Cup. Og de er som Elverum, klare for kvartfinalespill i sin E-cup.