Bom – bom ble MÅL – MÅL – Elverum

Bom – bom ble MÅL – MÅL

Det var nære på, men Arendal vant med ett fattig mål, 23-22, og sørget for enda mer spenning om medaljefordelingen i innspurten.

Elverum kom på etterskudd i åpningsminuttene. Allerede etter 9 minutter var stillingen 7-2 til hjemmelaget og dermed ble Christian Berge tvunget til timeout.

Gjestene holdt avstanden fram til 42 minutter, 12 minutter inn i den siste omgangen. Da sto Elverum med 26 skudd og 14 mål (54%), mens Arnedal hadde satt inn 18 mål på sinde 24 skudd (75%).

I løpet av de neste 5 minuttene var Elverum oppe på ett mål bak, 19-18, tok ledelsen med ett mål, 21-22, 4 minutter før slutt. Men Arendal scoret to ganger og ledet 23-22 snaut 2 minutter før slutt. Arendal-treneren fikk 2 minutter, akkurat som Berge hadde fått to minutter tidligere. Da benyttet Christian Berge sine muligheter til timeout og en prat meg spillerne. Men det ble med de målene som sto på resultattavla og dermed ble begge poengene igjenhos ØIF Arendal, et lag som kan lage problemer for hvem som helst i Postenligaen, også Haslum, som får besøk av Arendal 30. mars.

Kampfakta

ØIF Arendal – Elverum 23-22 (14-10)

Nedeneshallen

Tilskuere: 758

Mål for Elverum: André Lindboe 6. Lars Nordberg 5, Ari Stefansson 3, Steffen Stegavik 3, Leonel Ojala 2, Magnus Gullerud, Andreas Rønnberg og Aleksander Børresen ett hver.

Toppscorer for ØIF Arendal: André Marius Jørgensen 6.

Utvisninger, Elverum: 2 x 2 min., ØIF Arendal: 5 x 2 min.

Dommere: Kenneth Abrahamsen og Arne Mikael Kristiansen.