Steffen var forskjellen – Elverum

Steffen var forskjellen

Og det var først og fremst Steffen Stegavik som hindret at Follo skulle sende Elverum ned fra sølvplassen på tabellen.

i løpet av 11 åpningsminutter hadde Elverum scoret 7 ganger, alle ved Steffen Stegavik. Selv om Elverum holdt seg hakket foran så jaget Follo et par mål bak, helt til det gjensto 10 minutter av første omgang. Da stakk Elverum ifra og scoret ytterligere 5 mål, uten av Follo klarte å redussere, og tok pause med en komfertabel 18-11-ledelse. Da trodde de fleste at løpet var kjørt og at Elverum skulle «leke» seg gjennom den andre omgangen. Men Follo svarte på tiltale etter pausen, og i løpet av de første 11 minuttene var de bare to mål bak hjemmelaget før du sørget for 26-26 7 minutter senere.

Derifra og ut holdt Elverum seg så vidt foran og berget poengene og tabellplassen i sluttminuttene.

Det var først og fremst i forsvar Elverum sviktet i denne kampen. Sjøl i overtall hadde de problemer mot Follo.

Kampfakta:

Tilskuere: 863

Mål for Elverum: Steffen Stegavik 12, André Lindboe 8, Andreas Rønnberg 5, Aleksander Børresen 2, Lars Nordberg 2, Magnus Gullerud 2 og Ari Stefansson 1.

Toppscorer for Follo: Elvjis Borodobskis, Henrik Sverdrup Falck og Steffen Berg Løkkebø, alle 6.

Utv., Elverum: Ingen, Follo; 4 x 2 min.

Dommere: Kjersti Arntsen og Ida Cecilie Gullaksen.